Leonardo da Vinci - Kapitał Ludzki






Ważne informacje dla uczestników projektu Leonardo da Vinci
Warunki do spełnienia każdego uczestnika projektu.
Do wiadomości podała mgr Olga Biernacka
Podsumowanie stażu we Francji


Ciekawą prezentacją multimedialną oraz obiadem, na który podano potrawy francuskie, 18 listopada podsumowano w naszej szkole realizację projektu stażu we Francji.
Zaprezentowano projekt od jego narodzin, poprzez rekrutację uczestników, przygotowanie kulturowo-językowe do momentu realizacji – wrześniowej praktyki uczniów w restauracjach francuskiej Owernii. Uczestnicy przedstawili swoje wrażenia z miesięcznego pobytu we Francji oraz nauki sztuki kulinarnej pod okiem francuskich mistrzów. Do tego dołączyli ciekawe zdjęcia ukazujące kulisy ich pracy, a także relacjonujące wycieczki po regionie oraz pięknej stolicy Francji.

Zaprezentowano projekt od jego narodzin, poprzez rekrutację uczestników, przygotowanie kulturowo-językowe do momentu realizacji – wrześniowej praktyki uczniów w restauracjach francuskiej Owernii. Uczestnicy przedstawili swoje wrażenia z miesięcznego pobytu we Francji oraz nauki sztuki kulinarnej pod okiem francuskich mistrzów. Do tego dołączyli ciekawe zdjęcia ukazujące kulisy ich pracy, a także relacjonujące wycieczki po regionie oraz pięknej stolicy Francji.
