

Uczennica technikum usług fryzjerskich przedstawiła cele i założenia projektu, przygotowania do wyjazdu i sam przebieg stażu we Włoszech. Z kolei stażyści z technikum żywienia pokazali prezentację multimedialną, która przybliżyła wszystkim pobyt uczniów we Francji. Następnie wszyscy przenieśli się do Włoch, a to za sprawą filmu nakręconego przez „fryzjerki”. Piękne włoskie krajobrazy, włoska kuchnia, włoskie fryzury, a do tego włoska muzyka i promienne, zadowolone twarze uczennic. A na koniec prawdziwa wisienka na torcie - oryginalne, smaczne i aromatyczne potrawy kuchni francuskiej przygotowane przez „żywieniowców”:
- tarta lotaryńska na przystawkę,
- wołowina po burgundzku jako danie główne,
- eklery na deser.
Wielkie dzięki dla wszystkich osób, które przyczyniły się w jakikolwiek sposób do realizacji tego projektu!!!
Projekt "Staże i praktyki zagraniczne dla osób kształcących się i szkolących zawodowo", realizowany przez FRSE w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego – Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
Wyłączną odpowiedzialność za treść publikacji ponosi wydawca. KE nie odpowiada za wykorzystanie tych informacji w jakikolwiek sposób.
- wołowina po burgundzku jako danie główne,
- eklery na deser.
Wielkie dzięki dla wszystkich osób, które przyczyniły się w jakikolwiek sposób do realizacji tego projektu!!!
Projekt "Staże i praktyki zagraniczne dla osób kształcących się i szkolących zawodowo", realizowany przez FRSE w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego – Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
Wyłączną odpowiedzialność za treść publikacji ponosi wydawca. KE nie odpowiada za wykorzystanie tych informacji w jakikolwiek sposób.
Do wiadomości podała p. K. Bogacz-Bugaj