Informujemy, że rozpoczynamy nabór uczestników kolejnego wyjazdu na staże zawodowe do Francji, który odbędzie się w terminie kwiecień/maj 2020 r.
W projekcie „Europejska mobilność drogą do sukcesu zawodowego” finansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, mogą wziąć udział uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych (II, III i IV klasa), a także uczniowie kształcący się w zawodzie kucharz, którzy zgłoszą się, wypełniając odpowiedni formularz, a następnie przejdą pomyślnie proces rekrutacji. Zapraszamy wszystkich chętnych uczniów, którzy chcą zdobyć pierwsze doświadczenia zawodowe u boku francuskich szefów kuchni, poznać kulturę Francji, w lepszym stopniu opanować język francuski oraz przeżyć niezwykłą przygodę.
Zainteresowanych prosimy o zapoznanie się z Regulaminem Rekrutacji (informacje i regulamin na stronie internetowej szkoły) i zgłoszenie chęci udziału w projekcie do koordynatorki Olgi Biernackiej, poprzez złożenie wypełnionego Formularza Zgłoszeniowego i pozostałych dokumentów (wszystkie informacje w Regulaminie) do dnia 14.02.2020 r. Formularz do pobrania również u p. Olgi Biernackiej lub p. Kamili Bogacz-Bugaj. Czekamy także na wszelkie pytania i wątpliwości z Waszej strony