Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji na stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl/

Drukuj

W dniu 9.11.2017 r. w Zespole Szkół Nr 1 w Kłobucku 18 uczniów klas technikum żywienia (II, III i IV) wzięło udział w etapie szkolnym Olimpiady. Tematyką wiodącą tegorocznej edycji są "Owoce i warzywa - przetwórstwo i rola w żywieniu".

 Udział naszych uczniów w Olimpiadzie Wiedzy o Żywieniu i Żywności ma już wieloletnią tradycję.

Dwójka najlepszych uczestników 12 stycznia 2018 roku zmierzy się w trudnym teście wiedzy z wieloma kolegami z całego regionu - województwa śląskiego - w Gliwicach.

Najlepsze wyniki uzyskały, a tym samym zakwalifikowały się do etapu okręgowego uczennice klasy III TŻiUG - Natalia Wąż i Sara Pląskowska.